Heti horoszkóp augusztus 7-től 13-ig: a Halak titkos hódolóra, a Rák nagy összegre tesz szert

Az augusztusi hetek egyre több és több pozitívumot hoznak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az augusztus mindent eszünkbe juttat, csak azt nem, hogy közeleg a nyár vége: napjai szenvedélyesebbek, forróbbak és ragyogóbbak, mint az elmúlt esztendők bármelyikének augusztusai voltak. A sok-sok pozitív energián mindannyian osztozunk: ki-ki másban érzi kedvező hatását.

Az anyagiak és a szerelem is ígér fordulatokat a héten. A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad, hogyan alakul a következő hét nap vasárnapig.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként egy régi kedves ismerősödnek kell segítségére lenned a napokban. Hálája és megkönnyebbülése neked is örömet ad. Pároddal egy augusztusi kiruccanás kerül szóba, ami felvillanyoz titeket. Egyedülállóként a barátnőddel merülhet fel egy utazás, és ez az utazás emlékezetes flörtöt tartogat neked előreláthatólag.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bika vagy? Munkahelyeden a nagy meleg ellenére is kiválóan tartod a tempót, amiért meg is dicsérhet főnököd. Pároddal egyikőtök titkát beszélitek ki, amit eddig nem mondtatok el egymásnak. Ha nincs párod, füledbe jut egy érdekes információ a kiszemeltedről. Ez mindent megváltoztat, és jó irányban!

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként most jobban gazdálkodsz a pénzeddel, mint máskor, és ez nagy büszkeséggel tölt el a napokban. Szerelmi életedben meglepetés ígérkezik: ha párban vagy, kedvesed egy váratlan megnyilvánulása lesz ez, ha pedig nincs párod, akkor egy olyan férfi kezd ostromolni, aki felől erre soha nem számítottál volna.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként magabiztos és szexi vagy, ami mágnesként vonzza rád a férfiszemeket. Téged lépten-nyomon csodáló kedvesed kicsit féltékeny is lesz. Ha nincs párod, ez a hét remek alkalmat jelent az ismerkedésre, és eredményes is lesz. A  hét fénypontja, hogy anyagi helyzeted nagyot lendül előre egy tekintélyesebb, várt vagy váratlan bevétel révén.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként a karrieredben következik be pozitív változás. Főnököddel javulhat viszonyod, de kaphatsz egy remek állásajánlatot is. Ha egyedülálló vagy, kéretlen udvarló kezd sertepertélni körülötted, ám jóbarátja már neked is megtetszik. Nehéz helyzet, de nem megoldhatatlan. Párban felerősödnek a szexuális energiák.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy nagyszerű, újító ötleted támad a költségvetésedet illetően, ami hamar gyökeres változásokat hoz majd anyagi ügyeidben. Több pénz marad a zsebedben, mint eddig. Párkapcsolatodban megoldódik a kis feszültség, ami lehetett, és helyére harmónia költözik. Ha nincs párod, jól érzed magad egyedül, de Cupido csak erre várt: már céloz!

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha sportolni terveztél, de eddig nem volt hozzá kitartásod, akkor most kezdd el, mert most megvan benned a kellő lendület és akaraterő hozzá. Párkapcsolatodba beköltözik a humor. Annyit nevettek, hogy az már környezeteteknek is feltűnik. Akad is egy irigyetek. Ha nincs párod, humorérzékeddel, nevetéseddel elvarázsolsz egy jóképű pasit.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nyugalmas, egyúttal tevékeny hétre számíthatsz. Sok mindent sikerül elintézned, amit tervezgettél egy ideje, és ez elégedettséggel fog eltölteni. Pároddal egy apróbb vitától eltekintve minden remekül alakul. Ne aggódj, mindenhol előfordulnak összezördülések. Ha nincs párod, férfiismerősöd által megismered vadonatúj jelölted.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilas vagy? Szerencsés heted lesz. Bármit is terveztél elintézni, azzal nagyszerűen boldogulsz majd. Pároddal barátaitok társaságában nyílik alkalmatok kikapcsolódni. Ha nincs párod, egy barátnőd kinéz neked valakit, aki első látásra meg is tetszik neked. Amennyiben nyitott vagy rá, adj egy esélyt a randinak!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha Bak vagy, kreativitásod tör magának utat, és valamiben nagyot alkotsz a héten. Lehet, hogy ez a munkában lesz egy jó megoldás, de lehet, hogy valamilyen művészeti ágban fejezed ki önmagad. Párban egy kis félreértés lesz köztetek, ami azonban csókba fullad. Ha nincs párod, egy téged leszólító idegennel vicces helyzet teremti meg a szikrát.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntő vagy? Elintéznivalóddal gördülékenyen végzel a héten, hála egy tanácsnak, amit közeli ismerősöd vagy rokonod ad neked. Igaz, kéretlenül, és talán először nem is örülsz neki, de idővel kiderül, jó irányt mutatott. Pároddal közös ötletetek támad, ami fellelkesít titeket. Ha nincs párod, új szórakozóhelyet fedeztek fel barátnőddel, ahol lesz egy helyes idegen.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halak vagy? Egy kollégádra többet kell figyelned a héten, mint máskor, ami kicsit hátráltathat a munkában. A nagy meleg, bizony, sokakat megvisel - légy türelemmel, segítsd, ha kéri! Pároddal kreatívak és újítóak lesztek a hálószobában. Ha nincs párod, egyik barátnőd rokona vet rád a szemet titokban. Vajon ki lehet ő?

Ezt is szeretjük