Heti horoszkóp július 17-től 23-ig: új szenvedély a Skorpiónak, változás a Halaknak

A júliusi forróság izgalmakat és új helyzeteket tartogat a hétre.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A júliusi forróság izgalmakat és új helyzeteket tartogat a hétre.

Csak úgy ragyog a csodálatos július, szebbnél szebb napokat hozva, és ez alól a következő hét sem lesz kivétel. Újdonság, szerelmi fejlemények és szenvedély várható vasárnapig.

Heti horoszkópod részletes előrejelzést ad, mire számíthatsz ezen a héten: vajon a munka, a szerelem, vagy más hoz változást, meglepetést, fejleményt?

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként nagyon pozitívan indul a heted, mindenki ámulva nézi, hogy a hétfő ellenére is széles a mosolyod. Párod odavan ragyogó kisugárzásodért, és szinte le sem tudja rólad venni a szemeit. Szingliként most még vonzóbb vagy a férfiak szemében, mint máskor, és ez jókedvednek, mosolyodnak köszönhető.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A héten szinte megrészegít téged a nyár illata és fényei, és romantikus hangulatba kerülsz. Pároddal még több meghitt pillanatban részesültök, kapcsolatotok tovább erősödik. Ha egyedülálló vagy, valaki komolyan érdekelni kezd. Még ha egyelőre bizonytalan is, hogy hódítsd meg, támad néhány remek ötleted.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként egy szívességet kérnek tőled, melynek teljesítése nemcsak plusz teendő, de öröm is lesz a számodra. Pároddal egy közös tervetek születik, melynek megvalósítását kreatív feladatként élitek meg. Szingliként egy helyes pasi adja szimpátiája jelét. Kölcsönösen elképzelitek a másikat párként.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Optimizmusod oly mértékű, hogy másoknak is jut belőle. Több környezetedben élőnek is te adsz biztatást. Párod és közted kisebb vita kerekedhet, de hamar megoldódik, amikor kiderül a félreértés. Szingli vagy? Egy rokonod a párkereséssel nyaggat, de frappánsan elintézed. Mire felocsúdsz, jön is egy új jelentkező.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Hajlamos vagy a túlköltekezésre a héten, ezért okosabb, ha nem hordod magadnál a bankkártyád, csak megfelelő mennyiségű készpénzt. Pároddal egy kisebb kiruccanás kerül kilátásba, ami feldob titeket. Szingliként egy barátnős programot szerveztek, ami majd új ismeretségeket hoz helyes pasikkal.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valaki a tippedet kéri egy olyan dolgot illetően, amiben te sokkal jártasabb vagy. Jóleshet a bizalma, szánj is rá megfelelő figyelmet. Pároddal felerősödik köztetek a vibrálás, a szexuális energiák szinte szárnyra kapnak. Egyedülállóként kisugárzásod olyannyira vonzó, hogy nem győzöd fogadni a bókokat.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy meghívás villanyoz fel téged a héten, melyet egy ritkán látott barátodtól vagy munka kapcsán kapsz. Az eseményre már készülni is kész öröm lesz. Pároddal a humor jegyében zajlik a hét, az átlagosnál jóval többet nevettek és viccelődtök, felszabadultak lesztek. Ha nincs párod, nevetéseddel ragadod meg egy férfi figyelmét.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A napokban egy ismerősöd révén kipróbálsz valamit, amit még soha nem csináltál. Ez lehet valamilyen sport vagy művészi tevékenység, de bármi is az, magával ragad. Új szenvedélyeddé lesz az újonnan megismert dolog. Pároddal közös pénzügyi kérdés lel megoldásra. Szingliként pénzügyeid intézése közben bonyolódsz flörtbe.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Heted az átlagosnál nyugalmasabban alakul mind a munkahelyen, mind a magánéletedben. Most ezáltal megélheted a nyár hangulatát, és megcsodálhatod szépségeit. Pároddal szuper nyári randiprogramok színesítik a heteteket. Egyedülállóként vízközelben vár rád egy emlékezetes megismerkedés.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy hozzád közel álló illető tanácsára lesz szükséged valamiben. Nem feltétlenül azt mondja, amit hallani akarsz, de mindenképpen vedd fontolóra a szavait. Pároddal kisebb féltékenység üti fel fejét, ami ragaszkodásotok bizonyítéka lesz. Ha nincs párod, egy riválissal kell megküzdened egy helyes pasi figyelméért.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Előbújik belőled a művészlélek, és valami olyat alkotsz, ami büszkeséggel fog eltölteni. Pároddal sokat beszélgettek a kapcsolatotokról, a jövőről. A következő napokban sokat épül a viszonyotok. Szingliként egy új kiszemelt kerül a láthatárra. A férfi a megszokott zsáneredtől eltér, de kisugárzása mégis megfog.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Változás következik be anyagi helyzetedben ezen a héten, de nem gyarapodásnak vagy kiadásnak az eredményeként. Most, újragondolva kiadásaid, hatékonyabb költségvetési tervvel állhatsz elő, ami hosszú távon fellendíti pénzügyeid. Szingliként és párban is kellemes meglepetés ígérkezik szívügyeidben.

Ezt is szeretjük