Heti horoszkóp június 12-től 18-ig: mély szerelem a Skorpiónak, új esély a Baknak

Középpontban a szívügyek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tombol a június, és egyre forróbb napokkal meg esőbe forduló délutánokkal lep meg minket. A hangulatfelelős most  egyértelműen a napsütés, mely nemcsak vörös rúzsos csókját hagyja a vállunkon, ha nem figyelünk, de lángoló szerelemmel is beragyogja a szíveket.

A napokban az érzelmeké, a szenvedélyé, a flörté a főszerep. Vajon mi vár rád a héten? Horoszkópodban a válasz.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Noha dolgod akad bőven a munkahelyen, a héten valahogy sokkal inkább a magánéleted az, amin az eszed jár. Azon belül is szívügyeid, párban ugyanis olyannyira tombol a szerelem és dolgozik a kémia, akár a legelső időkben. Szingliként eluralkodik rajtad a vadászösztön, és új prédára vetsz szemet.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Munkahelyeden minden flottul megy még akkor is, ha a napsütéses idő inkább a szabadba csalna. Magánéletedben a szerelemé a főszerep. Pároddal a nyári utazás tervezgetése ad izgalmas témát, egyedülállóként ugyancsak: szervezz barátnős kiruccanást, akár flörtöt vagy szerelmet is hozhat!

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként egy fontos feladattal bíznak meg, mely bár elsőre ijesztő lehet, tudd, hogy ha bízol benne, hogy menni fog, akkor menni is fog. Pároddal egy kisebb összezördülés felszínre hoz egy feszültséget, melyet átbeszélve minden gördülékenyebben megy tovább. Szingliként az online ismerkedés ígéretes!

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Vigyázz fokozottan az értéktárgyaidra, mert a napokban szétszórtság, figyelmetlenség vagy egyszerű pech miatt elhagyhatsz valamit. Pároddal kis féltékenység támad köztetek, mely azonban hamar el is illan, ha megbeszélitek. Szingliként egy régi szerelmed bukkan fel a láthatáron, váratlan érzelmeket keltve benned.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként örömhírt kapsz a héten. A hírt egy kollégád vagy jó barátod hozza, és minden bizonnyal bearanyozza a kedved. Kedveseddel sokat lesztek most szeretteitek körében, ami mélyíti a kapcsolatotokat. Ha szingli vagy, egyik rokonod mutat be egy jóképű pasinak. Azonnal megtetszik, és te is neki.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz jegyed szerint a héten alkalmad nyílik megcsillogtatni a kreativitásod valami olyasmiben, amiben eddig nem volt módod. Pároddal perzselő lesz köztetek a szexualitás. Most ötletdúsak és bevállalósak lesztek. Ha egyedülálló vagy, egy zavarba ejtő bók jókora lapáttal megnöveli önbizalmad.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Segítő szándék ébred benned valaki iránt, aki ugyan rászorul erre, de nem feltétlenül igényli a beavatkozásod. Kérdezz rá, ne légy tolakodó! Pároddal egy hétköznapi apróságon kaptok össze, de ez hamar csókcsatába fullad. Szingliként egy szórakozóhelyen szóba elegyedsz egy pasival, aki nem az eseted, mégis megfog.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpió vagy? Régi barátodba botlasz egy váratlan helyen. Bár a meglepetés örömteli lesz, némi zavar mégis beárnyékolhatja. Pároddal közösen oldotok meg egy problémát, ami még jobban összehoz benneteket, és egy őszinte beszélgetés még közelebb visz egymáshoz. Szingliként első látásra szerethetsz bele egy barátod ismerősébe.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilasként remek ötleted támad, melyet mindenképpen ossz meg feletteseiddel. Törekedj a szerénységre, mert a kollégák részéről ébredhet féltékenység! Pároddal több időtök lesz egymásra és a romantikára, mint máskor. Soha jobbkor nem jöhetne a dolog, egészen feltöltődtök. Szingliként új férfi bukkan fel a láthatáron, aki felkelti érdeklődésed.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Főnöködtől dicséretre számíthatsz a napokban egy briliáns megoldásért, mellyel egy súlyos problémát oldasz meg varázsütésre. Pároddal egy régi konfliktus lel végre megoldásra, mely új esélyt jelent nektek egy felhőtlen kapcsolatra. Szingliként egy régi jelöltedet sodorja az utadba a szél, ami új esély számotokra egymásra találni.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Sokat gondolsz egy régi ismerősödre vagy barátodra a napokban, akit érdemes lehet felkeresned. Nem véletlen, hogy eszedbe jutott. Pároddal összhangra számíthatsz hálószobán kívül és belül is. Szingli vagy? Véletlenül szóba elegyedsz egy helyes pasival, és kiderül, mennyire egy hullámhosszon vagytok.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha munkahely, lakás vagy más dolog lecserélésében gondolkodsz, most nagyszerű lehetőség jön szembe, melyre mindenképp érdemes vetned egy pillantást. Pároddal egy titkot osztotok meg egymással, egyedülállóként pedig titkos viszony kerül láthatárra a munkahelyeden. Csak óvatosan!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük