Heti horoszkóp június 5-től 11-ig: a Bika vágya teljesül, a Kos új lehetőséget kap

Június első hete csupa-csupa izgalom.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első júniusi hét ígéretes nyarat vetít előre: pozitívabban aligha alakulhatnának a dolgok, úgy a munka, mint a magánélet terén. A csillagok ráadásul sokak kívánságát, vágyait is valóra váltják a napokban.

A szerelemben is izgalmasnak ígérkezik június első hete. Mind a szinglik, mind a párok életében fordulatos, viszont mindenképpen jó irányba mutató események következnek.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kos jegyeddel a héten remekelsz a munkahelyeden, aminek köszönhetően főnököd egy új lehetőséggel rukkol elő. Ha még nem teszi, akkor is fontolgathatja a dolgot. Csak így tovább! Párod és közted perzselő a szexualitás, szingliként pedig mágnesként vonzod a férfiszemeket. Jó eséllyel le is szólít valaki.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bikaként egy régi vágyad teljesül ezen a héten. Talán már nem is hittél benne, de most mégis összejöhet, és ez sok-sok pozitív energiát ad neked. Pároddal egy régi emlék merül fel témaként, ami egy új terv megszületésében hat inspiráló erőként. Egyedülálló vagy? Kiszemelted végre megteheti az első lépést.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy kisebb munkahelyi galiba visz izgalmakat hetedbe, de hamar megtalálod a frappáns megoldást. Ez emelni fogja önbizalmad és magadba vetett hited. Pároddal nyári terveitek kerülnek szóba. Hallgasd meg kedvesed ötleteit is, mondhat egy különösen jót. Szingliként egy szóban vagy írásban érkező bók egészen zavarba hoz.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként szívességet kérnek tőled. Az illető utolsó reményeként tekinthet rád. Ha nem is könnyű beilleszteni hetedbe, hogy segíts, érdemes megoldást keresned. Pároddal romantikában gazdag hetetek lesz, mely kettesben töltött emlékezetes programot is ígér. Szingliként első látásra megtetszik egy barátod ismerőse.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként egy régi kedves ismerősödbe botlasz teljesen véletlenül, ami nosztalgikus érzéseket kelt benned. Viszonyotok most megújulhat, szervezzetek egy találkozót! Pároddal közösen megoldandó problémát vészeltek át okosan, ami bizonyítja, jó páros vagytok. Szingliként könnyű flörtbe keveredsz valakivel.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Otthoni feladataid némiképp elúszhatnak a héten, ugyanis a munka felemészti energiáid nagy részét. Ne aggódj, a rendrakás megvár - ne stresszelj még azon is! Pároddal egy pénzügyi kérdésben kell közös döntést hoznotok, ami újfent alkalmat ad a kommunikációt fejleszteni köztetek. Szingliként titkos hódolóra teszel szert.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg vagy? Tanácsot kérnek tőled szerelmi ügyben. Fontos, hogy megfontoltan add azt, hiszen az illetőnek létkérdés lehet a dolog. Párod és közted lehet egy kisebb vita egy korábbi ügy kapcsán, de most minden elsimul. Szingliként egy férfi barátod felől érzékelsz jeleket. Lehet, hogy többet akar?

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként jól működnek a pénzügyekben használatos receptoraid. Most sokkal okosabban gazdálkodsz, ráadásul kiszúrod a legjobb akciókat, ezzel is csökkentve kiadásaid. Pároddal közelebb kerültök lelkileg egy mély beszélgetés által. Szingliként megtetszik valaki, aki nem az eseted, de a lelke megfog.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilasként lelki harmónia költözik a mindennapjaidba, és ez a kiegyensúlyozottság csak fokozódni fog. Ragyogsz, és ezt mások is észreveszik. Pároddal a humor kerül főszerepbe, szingliként pedig vicceiddel nyűgözöd le azt a férfit, akibe véletlenül botlasz bele egy átlagosnak induló, ám emlékezetes napon.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bakként szexi kisugárzásod a tetőfokára hág. Most aligha tudod levakarni magadról az elismerő férfiszemeket. Pároddal lehet is emiatt egy kisebb féltékenységi jelenet, de őt magát is elvarázsolod kisugárzásoddal. Szingliként ez a hét kiválóan alkalmas ismerkedésre. Új pasi kerülhet a képbe!

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A napokban a természetbe vágysz. Érdemes eleget tenned lelked kívánságának, annál is inkább, mert a jó levegő és a mozgás is hasznodra válik. Szervezz hétvégére kirándulást! Pároddal is rátok férne egy kis kiruccanás. Kis kettesben töltött plusz idő még jobban összehoz. Szingliként az online társkeresés ígéretes.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Két kollégád összetűzésbe kerül, te pedig két tűz közé kerülsz. Állhatsz az igazság mellé, de okosabb lehet rájuk bízni a dolgot. Így kivéded, hogy te jöjj ki rosszul az egészből. Szingliként felbukkan régi jelölted, aki iránt új érzelmek lobbannak benned. Párban a kedvesed egy mondata szívmelengető meglepetés lesz neked.

Ezt is szeretjük