Heti horoszkóp december 26-tól január 1-ig: a héten teljesülhet, amire sokan várnak

Leltár, lezárás, újrakezdés. Alkotó erők mozgolódnak az utolsó héten.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az év vége közeledtével mindenki az energiatartalékai végére ért. A karácsony fizikailag és anyagilag talán megterhelő volt, de lelkileg és érzelmileg pozitív energiával töltötte fel az ünneplőket. Az óév utolsó hetében, a két ünnep között érdemes egy kicsit spirituálisan is magadba mélyedni, és leltárt készíteni az elmúlt 12 hónap történéseiből.

Az önvizsgálat és az átértékelés sokat segít abban, hogy tiszta fejjel és üres lappal vágj neki az új esztendőnek. Ha mérlegre teszed az eseményeket, embereket, élményeket és benyomásokat, tisztán látszik majd, hogy mi az, ami csak ballasztként húz vissza az előrelépéstől, és mi az, amit érdemes magaddal vinni a pozitív kilátások érdekében. Az év 52. hetére olyan aktív és alkotó erők munkálkodnak, amelyek minden csillagjegy szülötteinek meghozzák az érdemi változásokat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegyében születettek lelkesek és optimisták, mint mindig. Olyasfajta vitalitást éreznek, hogy nagy dolgokat érhetnek el 2017-ben. Ám a siker úgy érkezik majd el, hogy keményen meg kell dolgozni érte, és sokat segíthet a másokkal szemben érzett tolerancia és empátia.

A párkapcsolatban élő Kosok ne felejtsék el, hogy olyan elbánásban részesülnek, amilyet ők is tanúsítanak a másik iránt. A szingliknek a magánéletükben elég sok változtatást meg kell tenniük. Egy idegen változást és kalandot hozhat az amúgy stabil és kiszámítható életbe. Nem kell félni kilépni a megszokás medréből.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyűek most érzik, hogy kicsit megártott a karácsonyi evés-ivás. A mohóság az élet más területén is jellemző volt számukra, ezért a mértékletesség most jó eredményeket hozhat. Szem előtt kell tartani, hogy az igazi boldogság az, amit az ember saját maga ér el. A Bikáknak most érdemes függetleníteni magukat egy-egy kellemetlenebb kapcsolattól vagy embertől, és az eredmény önmagáért beszél majd.

A párkapcsolatban élők az új év elején pozitív megerősítést kapnak a párjuktól. Akik egyedülállók, mozgalmas pár hónapnak néznek elébe. Az új helyzetekben egyértelműen feltalálja majd magát minden Bika, ezért érdemes volt rápihenni és rákészülni a változásokra.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek most érzik igazán, hogy a karácsonyi előkészületek nem voltak hiábavalóak. A befektetett energia meghozta a gyümölcsét, már látszik az eredmény erkölcsi és anyagi elismerésben is. Nem érdemes nyughatatlannak és impulzívnak lenni, a türelem most minden téren kifizetődik.

Akinek társa van, érzéki örömökkel és romantikus élményekkel teli időszakra készülhet. A szóló Ikreknek pihenésre és nyugalomra van szükségük, mert utazásra vagy különleges programra lehet kilátásuk, amely behoz egy ígéretes személyt az életükbe.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rákok már intenzíven szövögetik a szilveszteri terveket. A kicsit aggodalmaskodó időszak után most érkezik el a felhőtlen szórakozás periódusa. Figyelmen kívül kell hagyni mások kissé áskálódó megjegyzéseit, és máris esély van egy olyan terv megvalósítására, amit már régen esedékes.

Akik párkapcsolatban élnek, kicsit szorítsák vissza a párjuk érdekeit, és helyezzék magukat előtérbe, mert az jár nekik. A szingli Rákok felpezsdítik a környezetüket, és új barátokat szereznek. Elég sok társas esemény és program gyűlik mostanában, ami elveszi a pihenésre szánt időt, ezzel vigyázni kell.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánok most engedtek le egy kicsit, és éppen pihenik az ünnepi felhajtást. Az új év úgy köszönt majd rájuk, hogy zsigereikben érzik az energiát, a pozitív életszemléletet és az optimizmust. A derűlátásuk átsegíti a szeretteiket egy kritikus szituáción.

A párban élő Oroszlánok új dolgokat tudnak meg magukról a társuktól, és ebből csak profitál a kapcsolat. Az egyedülálló Oroszlánok számára olyan alkalom ígérkezik, amelyre azt szokták mondani, hogy soha vissza nem térő. Sok rossz szokástól szabadulnak meg a csillagjegy szülöttei, amit eredményként értékel mindenki.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szüzek karácsonyi hangulata még a héten sem hagy alább. A vágyott lehetőség hónapokon belül elérkezik, amellyel megerősíthetik a karrierjüket. Nem szabad rágörcsölni a jövőre, és akkor gördülékenyen érkeznek az esélyek.

Kell azonban találni egy olyan hobbit vagy sportot, ami segít stresszmentesíteni a hétköznapokat, különben betegség lesz a vége. Párban élők hozzák meg azt a döntést, amelyet már régóta halogatnak. Egyedülállók zárják le a múltat, mert azt csak hátráltatja őket. Újfajta életstílusra kell felkészülni, mert hatalmas változások jönnek.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg szülöttei úgy érzik, hogy kicsit sok volt az ünnepi felhajtás, ezért ne sajnálják a regenerálódásra az időt és a pénzt. Egy kis kiruccanásra van kilátás, amely nem várt hatással lehet a jövőre. A munkahelyi siker nem marad el, és a családban is elsimul egy félreértés.

A kapcsolatban élők új dolgokat tudnak meg egymásról, és ezáltal megerősödnek érzelmeikben. Aki egyedülálló, kíváncsiságának és nyíltságának köszönhetően olyan emberbe fut bele, aki komolyabbra vágyik, mint egy futó kapcsolat. Érdemes mindenkinek adni egy esélyt.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió kicsit türelmetlenül tekint az új év elé, és siettetné az időt. Legyen türelemmel, mert az hosszabb távon kifizetődőbb, mint az azonnali kis javak. A jegy szülöttei egy szinttel feljebb akarnak lépni az életükben minden téren, és ez sikerül is, de bevonzhatnak pár kellemetlen embert, akikkel vigyázni kell.

A párban élők fogadják meg, hogy van, akivel kooperálni kell ahhoz, hogy bizonyos problémák megoldódjanak. Az egyedülállók felejtsék el régi sérelmeiket, mert régi barátságokat és kapcsolatokat eleveníthetnek fel ezáltal.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas már unja a telet, és úgy érzi, hogy a tavasz lesz az ő évszaka. Igaza is van, de addig a téli hónapokban érdemes tanulnia, fejlesztenie magát, mert szükség lesz rá később. A tervezés és a pénzügyek újragondolása kedvező eredményeket hoz. Az egészséggel kapcsolatban érdemes elintézni egy régóta halogatott dolgot.

A kapcsolatban élőknek kicsit racionálisabban kell nézniük a párjukat, és megerősíteni a saját identitásukat. A szingliknek érdemes egy kicsit kifelé nyitni, és elfogadni a meghívásokat, mert érkezik valaki, aki szeretné megosztani a magányát és az élményeit velük.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bakok már a tavaszra gyúrnak. Érdemes ezt az ambíciót megtartani, mert jövedelmező lesz a munkahelyen. Kitartó munkára kell készülni, de az biztosan meghozza a gyümölcsét. A járt utat a járatlanért nem kell most elhagyni, és ha kétség is merül fel egy döntéssel kapcsolatban, a család segít majd benne.

A páros Bakok meglepő információkhoz juthatnak, de ha a féltékenység helyett kooperálnak és kommunikálnak, nem kerül veszélybe a kapcsolatuk. Az egyedülállóknak érdemes egy kicsit frivolabbnak és lazábbnak lenni, mert egy régen vágyott ember figyelmének a középpontjába kerülhetnek.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntők kicsit stresszes hangulatba kerültek az ünnepek alatt, ez most lecseng, ha hagyják magukat kényeztetni. Kreativitásuk és rendhagyó ötleteik szórakoztatják az embereket, és most némi haszonra is szert tehetnek vele.

A párban élő Vízöntőknek hasznos lenne, ha kicsit lazábbra engednék a gyeplőt, mert társuk ezt hamarosan romantikus és szenvedélyes módon hálálja meg. Egyedülállók ne feledjék, hogy a jókedv gyógyír mindenre, és most olyan baráti társaság tagjai lehetnek vele, amely potenciális jelölteket is kínál egy jól prosperáló társas kapcsolatra.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak még mindig a szenteste idilljében relaxálnak, de már kaptak figyelmeztetést arra vonatkozóan, hogy aktivizálják magukat. Egy régen esedékes vitás helyzet megoldása miatt nagy elismerés vár rájuk, és egy újdonsült ismeretség által még több lehetőség kínálkozik majd.

A párkapcsolatban élők kihúznak egy régi tüskét, és ezzel megerősítik a szerelmüket. Aki egyedül él, annak nem szabad elmennie egy ajánlat mellett. Noha energiát, pénzt és időt kell szánni a kivitelezésre, mégis megéri, mert olyan partnert hozhat az életükbe, amilyenről régóta álmodnak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük