Heti horoszkóp május 8-tól 14-ig: a Kosra szerelem vár, a Rák komoly titkot tud meg

Pozitívabb aligha lehetne a hét.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csodás májusi hét elébe nézünk, a tavaszi szellővel ugyanis nemcsak a dúsan virágzó fák illata, de jó energiák is szállnak, melyek pozitív eseményeket és vidámságot ígérnek a következő napokra.

Heti horoszkópodból megtudhatod, szingliként most vár-e az új szerelem, illetve párban hogyan alakul a kapcsolatod. Vajon a pénzügyek vagy a munka hoz további fejleményeket? Jegyednél olvashatod az előrejelzést.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ezen a májusi héten tele leszel energiával, ami nemcsak a munkavégzésben, de munkaidő után is megnyilvánul majd. Mindennel sokkal gyorsabban, gördülékenyebben haladsz, és sorra sikereket aratsz majd. Pároddal egy komolyabb, de jól végződő beszélgetés vár a héten. Egyedülállóként megpillantasz valakit, aki nem egyszerűen megtetszik: első látásra beleszerethetsz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként a héten brillírozni fogsz a munkahelyeden. A mindennapi feladatokkal ügyesen boldogulsz, akárcsak a nagyobb, akár szokatlan kérésekkel. Szingliként érzed, a szerelem ott van a levegőben, és Cupido valóban célba is vesz nyilával. Pároddal irigylésre méltó összhang ígérkezik mind testi, mind lelki értelemben. Érzelmeitek felvirágoznak.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként a napokban több elintéznivalód adódhat a szokásosnál, de a szerencse mindvégig elkísér, és gördülékenyen haladsz ezekkel. Pároddal örömteli lesz a kettesben töltött idő. Most különösen a szexualitás terén válik harmonikussá a viszonyotok. Szingliként különleges férfi irányában ébred benned vonzalom, melyet ha nem palástolsz, bátorító jelnek veszi.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A napokban valaki egy titkot bíz rád, bizalmát pedig fogadd megtiszteltetésként, és semmiképp se játszd el. Ne add tovább a dolgot akkor se, ha kikívánkozna valamiért. Pároddal kisebb vitáitok ugyan lehetnek, de az érzelmeitek sziklaszilárdak, és csak erősödnek ezek által. Ha egyedülálló vagy, számíthatsz egy nagyon kalandos, nagyon emlékezetes flörtre a napokban.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként nyugalmas, kiegyensúlyozott hét vár rád. Most igazán felhőtlenül élvezheted a gyönyörű májust. Pároddal a hét derűsen telik. Most komolyabb vita nem várható, ellenben sok jó terv igen, melyek a nyár kapcsán merülnek fel. Ha nem vagy párban, egy szórakozóhelyen szólít le valaki, mégpedig egy nagyon eredeti szöveggel, ami azonnal megfog.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként érdemes megfogadnod, de legalább megfontolnod a tanácsot, amit kéretlenül ugyan, de a héten kapsz majd. Pároddal galambokként turbékoltok a májusi tavaszban. Valaki a környezetetekben meg is irigyeli boldogságotokat. Ha nincs párod, egy átlagos munkanapon futsz bele valakibe, aki nagyon megtetszik. Lehet üzlettárs vagy új kolléga is.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Bár a tavaszi fáradtság ismételten hatalmába kerít a héten, hősként küzdöd magad végig a kihívásokon. Pároddal a héten kicsit kevesebb időtök lesz kettesben, de az együtt töltött órák csodásnak ígérkeznek. Szingliként egy kéretlen udvarló akad a héten horogra, akinek távozásával még tisztábban látod majd, kire vágysz valójában.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha Skorpió vagy, figyelj jól, mert valaki a környezetedben a segítségedre, lelki támogatásodra szorulna. Szingliként Cupido azt sem tudja, hogyan vegyen célba, hogy mielőbb eltaláljon. Jövendőbelid most körülötted jár, érdemes résen lenned. Ha párban vagy, egy utazás vagy kirándulás hoz plusz színt a hetetekbe ezen a héten.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként tele leszel tervekkel és ötletekkel a héten. Energikus, vidám és tettre kész vagy, környezeted irigykedve tekint rád. Pároddal incselkedő, viccelődő hetetek lesz, most a humor költözik a mindennapokba. Szingliként egy ismerősöd vagy barátnőd férfiismerőse kelti fel az érdeklődésed. Valamiben egész más, mint akik eddig tetszettek.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként előbújik kreatívabbik éned, és ezt elsősorban a konyhában tudsz kamatoztatni. Alkotó és kísérletező kedvedben leszel, és nem marad el az elismerés sem. Ami a szerelmet illeti, párban boldogabb időszak indul el. Kedveseddel mostantól sokkal aktívabbak lesztek, több programotok lesz már a héten is. Szingliként mosolyod megbabonáz egy pasit. Randira is hívhat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Egy régi jó barátoddal hoz össze a véletlen, akivel most lehetőségetek nyílik megújítani a kapcsolatotokat. Az örömteli találkozás felvillanyoz, és sok pozitív energiát ad. Szingliként most nem erőlteted az ismerkedést, és Cupido éppen erre az egyensúlyi állapotra figyel fel: céloz és lő! Jó eséllyel talál is! Párban most harmonikusabb a kapcsolatotok, mint a közelmúltban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként most sikerül lezárnod egy rég bántó vagy zavaró dolgot magadban, és tiszta lappal kezdeni. Mintha csak a friss levegőt éreznéd a tüdődben, megkönnyebbülsz, és bizakodva tekintesz előre. A héten újfent kiderül, milyen jól működtök együtt a pároddal. Erre egy megoldandó probléma világít rá. Szingliként exed kapcsán most sok minden kitisztul benned.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük