Rákellenes fűszernövények: képeken a 7 legerősebb antioxidáns

A chili- vagy kurkumafogyasztással megelőzheted a rákot.

Dia

	A chilit úgy is ismerik, mint gyomorrákot megelőző szer, de a testsúlycsökkentésben is jól jöhet.

A chilit úgy is ismerik, mint gyomorrákot megelőző szer, de a testsúlycsökkentésben is jól jöhet.

Dia

	A sárga kurkuma antioxidáns tulajdonsága mellé gyulladásgátló, májenzimtermelést fokozó, illetve epekiválasztást serkentő hatás is társul.

A sárga kurkuma antioxidáns tulajdonsága mellé gyulladásgátló, májenzimtermelést fokozó, illetve epekiválasztást serkentő hatás is társul.

Dia

	Laboratóriumi körülmények között a gyömbér a rákos sejtek anyagcseréjének leállását okozta.

Laboratóriumi körülmények között a gyömbér a rákos sejtek anyagcseréjének leállását okozta.

Dia

	A rendszeres fokhagymafogyasztás akadályozza a gyomorrák kialakulásában szerepet játszó nitritvegyületek képződését.

A rendszeres fokhagymafogyasztás akadályozza a gyomorrák kialakulásában szerepet játszó nitritvegyületek képződését.

Dia

	A petrezselyem nemcsak a fokhagymaszagot nyomja el, de közömbösíti a rákkeltő anyagokat, többek között a cigarettában találhatóakat is.

A petrezselyem nemcsak a fokhagymaszagot nyomja el, de közömbösíti a rákkeltő anyagokat, többek között a cigarettában találhatóakat is.

Dia

	Egy 2011-es kutatás szerint a sáfrány hatékonyan alkalmazható a májrák megelőzésében és megállításában.

Egy 2011-es kutatás szerint a sáfrány hatékonyan alkalmazható a májrák megelőzésében és megállításában.

Dia

	A rozmaring fogyasztásának köszönhetően csökken a kockázata a rákos megbetegedéseket jelentő génmutációk kialakulásának.

A rozmaring fogyasztásának köszönhetően csökken a kockázata a rákos megbetegedéseket jelentő génmutációk kialakulásának.

Ezt is szeretjük
Fotó: