Rákellenes nassolnivaló! Képeken 6 olajos mag, ami meghosszabbítja az életed

Ismered a sózatlan olajos magvak egészségvédő tulajdonságait?

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Korábban a dióról és más olajos magvakról úgy tartották, hogy fogyasztásuk magas zsírsavtartalmuk miatt veszélyes lehet. Napjainkra azonban bebizonyosodott, hogy az olajos magvak zsírsavösszetétele kedvező, jó hatással van az érrendszerre. Ráadásul ezek a nassolnivalók számos olyan antioxidáns vitamint tartalmaznak, amelyek védelmet nyújtanak a rák ellen. Lapozd át az alábbi galériát, és tudd meg, melyiket miért érdemes beiktatnod az étrendedbe.

Rákkeltők, melyeket kerülj!

Kattints az alábbi videóra, és megtudhatod, melyek azok a karcinogén ételeket, amelyeket kerülnöd kell.

Ezt is szeretjük