Dia
Ha probiotikus élelmiszerekről van szó, a többségnek az élőflórás joghurt jut eszébe: nem véletlenül, ez az egyik legbiztosabb forrás.
A túró, illetve a túrókészítmények ugyancsak remek forrásai az immunerősítő probiotikumoknak.
A tejtermékek mellett az erjesztéssel előállított élelmiszerek - például a kovászos uborka - is gazdagok probiotikumokban.
Jó, ha kedveled az érlelt sajtokat, a bennük lévő probiotikumokkal ugyanis bélflórád egyensúlyát is helyreállíthatod.
A sajtkrémek ugyancsak kiváló probiotikum-források - feltéve, hogy nem a kinyomós verziót választod.
A savanyú káposzta nem csupán kiváló téli C-vitamin-bomba, de a kovászos uborkához hasonlóan remek probiotikumforrás.
Naponta egy pohár élőflórás kefirrel sokat tehetsz a kiegyensúlyozott emésztésért.
Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lánya a TV2 sorozatában: Szonja nagyon hasonlít az anyukájára
60-an sem lakják a dombok között megbújó magyar falut: képeslapra illik a táj
Ördög Nórát idén is legyőzte az év női műsorvezetője: íme a Televíziós Újságírók Díja nyertesei
Kell-e a megállásnál indexelni? Gyors KRESZ-teszt, amit tudni kell a közlekedésben
Dundika lila szettje telitalálat: Majka gigakoncertjén káprázatos volt
Azonnal vidd vissza, ha ilyen gyümölcsöt vettél, mert baj van vele! Fontos figyelmeztetést tett közzé a Spar