Dia
A tőkehalmájolaj jelentős D-vitamin-forrás: egy evőkanálnyi 924 NE-t tartalmaz. Kapszula formájában is árulják.
A lazacot nemcsak az omega-3 zsírsavak miatt érdemes fogyasztanod. Roston sült változatában 100 grammonként 284 NE D-vitamin található.
Ha szereted a tonhalat, a jövőben fogyaszthatod D-vitamin-tartalma miatt is. 100 grammal 352 NE-t viszel be a szervezetedbe.
A pirítósra szánt margarinból válassz D-vitaminnal dúsítottat, hiszen már 20 grammban is körülbelül 62 NE van.
Ehetsz D-vitaminnal dúsított reggelizőpelyhet is, például zabpelyhet, korpapelyhet is: 30 grammal 52 NE D-vitaminhoz jutsz hozzá.
Schumacher fia 6 éve fülig szerelmes a magyar sportolónőbe: íme a gyönyörű Keszthelyi Vivien
Kell-e a megállásnál indexelni? Gyors KRESZ-teszt, amit tudni kell a közlekedésben
Azt hitte a nő, hogy egy sünbébit vitt az állatkórházba: teljesen ledöbbent, amikor kiderült, hogy mi volt az
Kiderült, Vilmos hogyan válaszolt Harrynek, miután a rákbeteg Katalinnak jobbulást kívánt a herceg és Meghan
160 ezer forintot is bukhat, aki nem mutatja be az orvosi igazolását: ilyen betegségek esetén igényelhető
Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lánya a TV2 sorozatában: Szonja nagyon hasonlít az anyukájára