A magyarok kétharmada nem eszik eleget ezekből: a legbiztosabb D-vitamin-források

Mutatjuk, milyen ételekkel juthatsz hozzá.

Dia

	A tőkehalmájolaj jelentős D-vitamin-forrás: egy evőkanálnyi 924 NE-t tartalmaz. Kapszula formájában is árulják.

A tőkehalmájolaj jelentős D-vitamin-forrás: egy evőkanálnyi 924 NE-t tartalmaz. Kapszula formájában is árulják.

Dia

	A lazacot nemcsak az omega-3 zsírsavak miatt érdemes fogyasztanod. Roston sült változatában 100 grammonként 284 NE D-vitamin található.

A lazacot nemcsak az omega-3 zsírsavak miatt érdemes fogyasztanod. Roston sült változatában 100 grammonként 284 NE D-vitamin található.

Dia

	Ha szereted a tonhalat, a jövőben fogyaszthatod D-vitamin-tartalma miatt is. 100 grammal 352 NE-t viszel be a szervezetedbe.

Ha szereted a tonhalat, a jövőben fogyaszthatod D-vitamin-tartalma miatt is. 100 grammal 352 NE-t viszel be a szervezetedbe.

Dia

	A pirítósra szánt margarinból válassz D-vitaminnal dúsítottat, hiszen már 20 grammban is körülbelül 62 NE van.

A pirítósra szánt margarinból válassz D-vitaminnal dúsítottat, hiszen már 20 grammban is körülbelül 62 NE van.

Dia

	Ehetsz D-vitaminnal dúsított reggelizőpelyhet is, például zabpelyhet, korpapelyhet is: 30 grammal 52 NE D-vitaminhoz jutsz hozzá.

Ehetsz D-vitaminnal dúsított reggelizőpelyhet is, például zabpelyhet, korpapelyhet is: 30 grammal 52 NE D-vitaminhoz jutsz hozzá.

Ezt is szeretjük
Szerző: Németh Lilla
Fotó: