Így készítheted el otthon a híres kardamomos tekercset: a svéd édesség az egész világot meghódította
A kardamomos tekercset főleg azok fogják örömmel elkészíteni, akik imádják, ha egy süti illata belengi a konyhát.
Összesen 421 találat.
A kardamomos tekercset főleg azok fogják örömmel elkészíteni, akik imádják, ha egy süti illata belengi a konyhát.
Ha szereted a sós péksütiket, ez a sajtos csiga hamar a szívedbe lopja majd magát.
A zöldségekkel gazdagított focaccia akkor tökéletes, ha a tésztája pihe-puha, a széle viszont ropogós.
A húsvéti sonka akár sós csiga töltelékébe is kerülhet.
A majomkenyér kicsit hasonlít a mi aranygaluskánkhoz, és kuglófformában sül.
Ez a medvehagymás pogácsa a tepertős recept felturbózott, tavaszi változata.
Az amish fahéjas csiga titka, hogy a tésztájába főtt krumpli is kerül.
A sörkifli puha és foszlós: töltsd most meg fetás krémmel!
Készítsd el az almás-fahéjas csigát a létező legfinomabb kelt tésztából!
Az otthon készült tepertős pogácsának nincs párja. Készítsd krumplis tésztával!
A káposztás kapusznyika tésztája puha, foszlós, a belseje pedig fűszeres és kiadós.
Ha van otthon fánksütő tepsid, olajszag nélkül is csodás fánkokat készíthetsz.
Ez a pihe-puha német vajas süti még három nappal a sütés után is extra foszlós marad.
Hihetetlenül finom, illatos, ráadásul javarészt teljes kiőrlésű lisztből készül, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, és tejmentessé is tehető. Ez az igazi, hagyományos fonott kalács érzékenyített változata.
Németországban nincs ünnep bajor karácsonyi stollen nélkül. Most egy viszonylag egyszerűen összeállítható, marcipános receptet mutatunk.
A káposztás lángos igazi télies fogás, amellyel garantáltan jól fogsz lakni.
Ha egyszer megtanulsz kelt tésztát készíteni, csodás sütikkel lepheted meg a családodat, a barátaidat vagy csak magadat.
Ezzel a módszerrel elképesztően finom, telt lesz a kakaós csiga tésztája.
Készíts puha pogácsát joghurttal a tésztájában! Uzsonnára nem is kell finomabb.
Ez a finom tönkölypogácsa teljes kiőrlésű lisztből készül, a tésztájába pedig reszelt sajt is kerül.
A könnyen nyújtható, édes kifli igazi retró finomság, ami szilvalekvárral verhetetlen.
Csodafinom lesz a klasszikus hajtogatott pogácsa, ha túróval együtt gyúrod.
A madagaszkári palacsinta élesztős tésztából készül, különleges eljárással, aminek köszönhetően teljesen laktóz- és gluténmentes.
A krémsajtos pogácsa puha kelt tésztából készül, amelynek a görög joghurt is ad egy plusz csavart.
A kis sonkás-sajtos batyuk frissen és ropogósan a legfinomabbak, de akár másnap az uzsonnásdobozba is pakolhatsz belőlük.
A csodás német szilvás lepény foszlós kelt tésztából készül, és a belsejéig lejut a gyümölcs leve.
A mákos sütemények kedvelői imádni fogják a házi készítésű, foszlós csigát, ami nem fojtós, és minden falatjába bőségesen jut töltelék.
A puha tökmagos pogácsa élesztővel készül, és a tészta belsejébe is jut a ropogós magvakból.
A kelt tésztából készült csokipudingos kiflik tésztája édes és foszlós, belül a töltelék pedig gazdag.
Az angolok muffinja kelt tésztából készül, sós, és nem sütőben, hanem serpenyőben sül.