Gyors zöldborsóragu, ami rohanós hétköznapokon életmentő fogás: két hozzávaló teszi különlegessé
A tartalmas mentás zöldborsóragu gyorsan elkészül, és sokkal különlegesebb egy főzeléknél.
A tartalmas mentás zöldborsóragu gyorsan elkészül, és sokkal különlegesebb egy főzeléknél.
Süsd együtt tepsiben a karajszeleteket ropogós zöldségekkel!
Ebbe az olasz módra készülő, krémes, zöldborsós tésztába mandula is kerül.
Konzervzöldborsóból negyedóra alatt elkészítheted ezt a krémes, joghurtos zöldborsósalátát, de fagyasztott változatból sem fog sokáig tartani.
Dobd fel a zöldborsólevest valami izgalmassal! Reszelt sajttal főzve talán még finomabb.
Akár már télen is fogyaszthatsz néhány ősszel vethető zöldségből, de tavaszra biztosan beérik az összes.
A friss, zsenge zöldborsó és az édes újrépa fantasztikusan jól megy a sült csirkekockákhoz.
A sajtos zöldborsófasírt hús nélkül is eltelít, zsenge borsóból pedig különösen finom.
Az egyszerű sonkás tésztát is feldobhatod krémsajtos szósszal. Még finomabb, ha zsenge zöldborsó is kerül mellé.
A tejszínes szaftban puhuló zöldborsós csirkeragu pillanatok alatt készen van, és tökéletes frissítő vacsora.
A zöldséges, kolbászos rizs laktató, és alig van vele munka.
Most érik a zsenge zöldborsó, így akár hetente többször is érdemes elkészíteni ezt a mennyei borsólevest.
A gombával együtt párolt zsenge zöldborsó hamisítatlan tavaszi-kora nyári köret.