Szaftos, fűszeres zöldborsós rizottó: készítsd úgy, ahogy az olaszok
A zöldborsós rizottó lágy, krémes lesz, ha főzés közben gondoskodsz a folyadék pótlásáról.
A zöldborsós rizottó lágy, krémes lesz, ha főzés közben gondoskodsz a folyadék pótlásáról.
Elképesztő, hogy milyen ételt fejlesztettek ki a kutatók Dél-Koreában.
Régóta elterjedt ez a dolog a mobiltelefonokkal kapcsolatban, pedig nagyon rosszat tesz a készülékekkel.
A férfi megérzi, amikor meg kell locsolnia a növényeket.
Csirke, brokkoli és rizs: nem is kell több egy tökéletes vacsorához.
Nemcsak hidratálnak, de gyógyhatással is rendelkeznek.
A rizs olcsó, és semleges íze miatt rengeteg módon használhatod fel. Nézd, mennyi mindent készíthetsz belőle!
A rizsfelfújt gyerekkorunk egyik kedvenc desszertje volt. Az édesség akkor az igazi, ha habkönnyű, és nem szárad ki a sütőben.
A hagyományos köreteket, mint a krumplit és a rizst, laktató, emésztést segítő alternatívákkal is helyettesítheted.
Rengeteg üres kalóriát vihetsz be velük.
Sokan a rizst választják, ha diétáról vagy egészséges étkezésről van szó. De vajon igazuk van?
Puffasztott rizskorongot hívott vissza a dm, a Nébih figyelmeztette a fogyasztókat.
Bár az olaszok előételként eszik a rizottót, a csirkés, zöldséges változat olyan laktató, hogy főfogás is lehet belőle.
A savanykás görög citromleves hidegen és melegen is frissítő.
Különlegessé varázsolhatod az egyszerű rizsköretet, ha mexikói módra, paradicsompürével készíted.
A gyorsbüfékben kapható kínai pirított rizst te is könnyen elkészítheted. Még finomabb, ha egy kevés füstölt sonkát is főzöl hozzá.
A konyha az alkotás színtere, de sajnos ez nem zárja ki a hibázás lehetőségét.