Gyulladáscsökkentő, rákmegelőző, és bővelkedik a vitaminokban: 8 isteni ételötlet brokkoliból
Így fogyaszd a brokkolit a legjobb hatás érdekében!
Így fogyaszd a brokkolit a legjobb hatás érdekében!
A gyökérzöldségek bővelkednek a vitaminokban, ásványi anyagokban, ráadásul változatosan elkészíthetők a diétában is.
Karfiolból számos laktató, egészséges étel készíthető, áldásos hatásai miatt megéri ezzel a sokoldalú keresztesvirágú zöldséggel színesíteni a mindennapok étrendjét.
Meglepő, milyen egészséges ez az aprócska mag, még a rák kezelésében is segíthet.
Iktasd be az étrendedbe a diót, mert többre képes, mint hiszed.
A megfelelő étrend segíthet megelőzni a rák kialakulását, dietetikus szakértők gyűjtötték össze a legfontosabb tanácsokat, amiket érdemes figyelembe venni.
Erősen javasolt olyan élelmiszerekkel színesíteni az étrendet, amik bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatással bírnak.
A karfiolt nagyon egyszerű beilleszteni az étrendbe, érdemes is gyakran fogyasztani ezt a C-vitaminban és rostokban gazdag zöldséget.
Az apró, sötétkék gyümölcs egészségügyi előnyeit felsorolni is nehéz.
Eltehetsz belőle egy keveset télre is.
Az apró, édes gyümölcs nem csak finom, de rendkívül egészséges is.
Egy friss kutatás szerint egy bizonyos vitamin fogyasztása még a rosszindulatú daganatok esetén is segíthet.