Melengető hagymaleves fehérborral főzve: tálald sajtos pirítóssal
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
A mexikói zöldséglevesbe kerül kétféle bab és sok egyéb finomság is.
A sűrű, kelkáposztás bableves jól átmelegít a hideg téli napokon.
A klasszikus csontleves egy igazi szuperfood.
Készítsd el ma a sertésragulevest kicsit másképpen, és főzz bele árpagyöngyöt!
Ebbe a sűrű, rengeteg zöldséggel főtt sertésragulevesbe kevésbé megszokott fűszerek is kerülnek.
Még finomabb lesz a csirkehúsleves, ha tejszínnel és krémsajttal dúsítod.
Ha tej nélkül készíted a sütőtöklevest, még kevesebb kalóriát fog tartalmazni.
A sváb májgaluskaleves a legjobb választás, ha igazán melengető fogásra vágysz.
Az almás zellerkrémleves felmelegít a hűvös, sötét napokon, és tejszín nélkül, vegán módon is elkészítheted.
A selymes krumlikrémleves önmagában is ízletes, póréhagymával megbolondítva pedig még jobb.
A thai rákleves mirelit garnélából pillanatok alatt elkészül, és úgy az igazi, ha kókusztejjel gazdagítod.
Ha szívesen kísérletezel új alapanyagokkal, mindenképp próbáld ki ezt a csodás, selymes csicsókakrémlevest!
Ennek a nem mindennapi zöldséglevesnek a betétjét a köles adja, ami plusz fehérje- és rosttartalommal is felruházza.
Ennek a sűrű lencselevesnek a füstös ízéről kolbász gondoskodik.
A savanyú káposztával dúsított húsleves tartalmas és vitamindús bevezetője lehet az ebédnek.
Körtével készítve még finomabb lesz a zellerkrémleves: csodás és egyszerű receptet mutatunk.
Változatos ételeket lehet készíteni a sokoldalúan felhasználható sütőtökből.
A csirkehúsleves sok zöldséggel és kaporral tápláló, egészséges, és jól előkészíti a gyomrot a második fogásnak.
A sűrű bableves sok-sok zöldséggel és paradicsomlével főzve igazán jólesik a hűvösebb napokon.
A vegán zellerkrémleves amellett, hogy ízletes, valódi immunerősítő, és még könnyen el is készítheted.
A legfinomabb, selymes krémlevesek hamar készen vannak, és kevés munkával, változatosan készítheted el őket.
Dobd fel a zöldborsólevest valami izgalmassal! Reszelt sajttal főzve talán még finomabb.
A vörösboros babgulyás sűrű és laktató: tálald tejföllel és egy szelet friss kenyérrel!
A cukkinivel főtt édesburgonya-krémleves selymes, egészséges, és a gyomrot sem terheli meg.
A sűrű, kiadós favágólevesnél finomabb nem is kell a vasárnapi asztalra.
A sűrű, zöldséges palóclevesbe a zöldbab mellett sertéscomb és krumpli is kerül.
A bazsalikomos paradicsomleves ízletes és könnyed fogás, amit a hagyományos olasz konyha inspirált.
Néha elég egy sűrű, kiadós levest főzni, ami annyira laktató, hogy második fogásra talán már nem is lesz szükség.
A nyári bableves finom, laktató, és sok zöldséggel fő együtt.
Anélkül érheted el a jóllakottság érzését, hogy túl sok kalóriát vinnél be.
Az édes erdei gyümölcsös krémleves friss és fagyasztott hozzávalókból is csodálatos lesz.
A zöldséges amerikai kukoricaleves olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
A szederkrémlevesnek az íze, az illata és a látványa is elvarázsol, ráadásul igazi hűsítő finomság.
A joghurtos barackleves főzés nélkül készül, és valódi felüdülés a kánikulában.
A nyári zöldségleves a húsgombóctól kiadós, a belefőzött kaportól pedig ellenállhatatlanul illatos lesz.
A hűsítő, főzés nélkül készülő görögdinnyeleves a legjobb, ami a hűtőben árválkodó, maradék gyümölccsel történhet.
Az igazi Újházy-tyúkhúsleves aranysárga, illatos, tele van zöldségekkel, és a végén cérnametélt is fő benne.
A sárgadinnye-krémleves frissítő és mennyei, barackkal gazdagítva pedig még csábítóbb.
A savanykás görög citromleves hidegen és melegen is frissítő.
Nagyon furcsa levest készítenek egy étteremben, egy egész krokodillábat áztatnak benne.
Nagyon különleges étel népszerű Tajvanban, európai szemmel nagyon szürreálisan néz ki.
A mexikói húsgombócos leves, vagyis az albondigas sűrű, fűszeres, laktató és nagyon finom.
Hűsítő és könnyű lesz a zöldségleves, ha natúr joghurttal kevered el.
A hideg áfonyakrémleves akár az ebéd bevezetőjeként, akár a lezárásaként is megállja a helyét.
A legényfogó levesben annyi hús és zöldség fő együtt, hogy valóban megáll benne a kanál.
A kukoricás csirkehúsleves laktató, és a gyerekek nagy kedvence.
Most érik a zsenge zöldborsó, így akár hetente többször is érdemes elkészíteni ezt a mennyei borsólevest.
A kínai gasztronómiának is megvan a maga tojáslevese, amelyet kukoricával és pikáns fűszerekkel dobnak fel.
A bakonyi leves füstölt szalonnás alappal, sertéscombból, gombából és jó sok tejföllel készül.
Dobd fel a megszokott zellerkrémlevest póréhagymával, így egészen új fogást tehetsz az asztalra!
A selymes, joghurtos, mézes eperkrémleves jól behűtve lesz igazán finom.
Próbáld ki a zellerkrémlevest újfajta módszerrel, krémsajttal sűrítve!
Curryvel ízesítve a krumplileves is sokkal finomabb lesz.
Citrommal és gyömbérrel ízesítve különleges ízű és frissítő csirkehúslevest készíthetsz.
Dobd fel a megszokott zöldborsókrémlevest friss bazsalikommal! Ha szereted a csípőset, egy kevés chilivel is megbolondíthatod.
A kaszás levesbe a húsvétról megmaradt füstölt sonkát és a félretett levét is bátran belefőzheted.
A fehérboros gombakrémleves akkor a legfinomabb, ha erdei gombából készíted.