Almás, fahéjas legyezőkalács: foszlós, étvágygerjesztő édesség
A fátyol- vagy legyezőkalács rendkívül étvágygerjesztő, belül puha, kívül a karamellizált cukortól ropogós, az alma pedig szaftos.
A fátyol- vagy legyezőkalács rendkívül étvágygerjesztő, belül puha, kívül a karamellizált cukortól ropogós, az alma pedig szaftos.
Húsvétkor azokra az asztalokra is kerül süti, ahol a hétköznapokon ritkán készítenek édességeket. Mutatjuk a legfinomabbakat!
Hihetetlenül finom, illatos, ráadásul javarészt teljes kiőrlésű lisztből készül, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, és tejmentessé is tehető. Ez az igazi, hagyományos fonott kalács érzékenyített változata.
Ha egyszer megtanulsz kelt tésztát készíteni, csodás sütikkel lepheted meg a családodat, a barátaidat vagy csak magadat.
Az édes diós-csokis babka hasonlít a megszokott kalácshoz, csak kicsit más a formázása, a tetejére pedig fényes cukorszirup kerül.