Pirosra, ropogósra sült csülök káposztaágyon: sörrel locsolgatva készül
A káposztaágyon sült csülök titka a megfelelő fűszerezés. Akkor az igazi, ha a hús szinte magától lejön a csontról.
A káposztaágyon sült csülök titka a megfelelő fűszerezés. Akkor az igazi, ha a hús szinte magától lejön a csontról.
A kolbász és a káposzta együttese ebben a fejedelmi, lengyel egytálételben is jól működik.
A káposztás kapusznyika tésztája puha, foszlós, a belseje pedig fűszeres és kiadós.
A káposztát rengeteg dolog miatt kulcsfontosságú beiktatni az étrendedbe.
Olcsó alapanyagokból is nagyon finom és változatos karácsonyi menüt állíthatsz össze.
A tartalmas szabolcsi töltött káposzta sűrített paradicsommal, édes káposztából készül, a szalonna pedig még ízletesebbé teszi.
Nagyon finom lesz a ropogós tócsni, ha a krumpli egy részét káposztával helyettesíted.
Az orosz káposztás húsleves laktató és vitamindús téli fogás, amibe most paradicsom is kerül.
A savanyú káposzta és a sertéspörkölt kiváló keveréke ez a fűszerekkel gazdagított egytálétel. Kihagyhatatlan az év végi menüből.