Édes és szaftos almás gofri: tökéletes ráérős reggeleken
Az egyszerű kevert tészta pillanatok alatt elkészül, az eredmény pedig magáért beszél.
Az egyszerű kevert tészta pillanatok alatt elkészül, az eredmény pedig magáért beszél.
Az almás lila káposzta mennyei köret lesz a sültek mellé.
A fátyol- vagy legyezőkalács rendkívül étvágygerjesztő, belül puha, kívül a karamellizált cukortól ropogós, az alma pedig szaftos.
Az édes és a sós ízek tökéletes összhangban vannak ebben az egyszerű, de ízletes almás, édesburgonyás rakottasban.
A párolt alma és hagyma nagyon jól megy a puha, omlós szűzpecsenyéhez.
Ennek az egyszerű almás tortának a különlegessége, hogy a tésztájába a liszt mellé darált mandula is kerül.
Az alma és a fahéj együttese remekül muzsikál ebben az egyszerű kevert sütiben.
Az almás káposztasaláta kelkáposztából megalapozza a megfelelő vitaminbevitelt, miközben nagyon finom.
Készítsd el az almás-fahéjas csigát a létező legfinomabb kelt tésztából!
Az almás karaj lágy, tejszínes szószban puhul, és egyszerűen abbahagyhatatlan.
A cukormentes mákos süti tésztájába reszelt alma és banán is kerül.
Nézz körül, mit találsz a hűtőben: talán bevásárolnod sem kell ehhez a négy hozzávalós répasalátához.
Ennek a csodás fordított almatortának a lelke az édes, ragacsos karamellszósz, amely bevonja a tetején lévő gyümölcsöt.
Az almás zellerkrémleves felmelegít a hűvös, sötét napokon, és tejszín nélkül, vegán módon is elkészítheted.
Az aszalt gyümölcsök nemcsak az emésztésnek tesznek jót, hanem más fontos anyagcsere-működési folyamatokat is támogatnak.
Ennél a csoda finom diós kevert sütinél egyszerűbbet nem találsz ma.
A leveles tésztából készülő, krémes almás-túrós táskáknál nem is kell finomabb uzsonna.
A hagyományos almás pite tésztájába zsír is kerül. Most a legfinomabb töltelék titkát is megmutatjuk.
Nézd meg, hogyan készíti el a sztárséf, Bernáth József a rozé kacsamellet! A köret is isteni lesz mellé.
Az édes, roppanós morzsaréteg alatt fahéjas gyümölcsréteg bújik meg.
Az almás piskótatorta egyszerű tésztából készül, az illata pedig belengi sütés közben a lakást.
Mennyei finomságot tehetsz az asztalra, ha a gofri tésztájába almát is reszelsz.
Ez a palacsinta különleges és mennyei! A pihe-puha, kicsit pufi tésztában reszelt alma bújuk meg.
A szőlővel és almával sült csirkecomb lelke a fehérboros szaft, ami a gyümölcsöket is átjárja.
A csodás ízű, levegős túrósütit az alma szaftosabbá teszi. Nem kell hozzá különösebb alkalom, hogy elkészítsd.
A ropogós bőrű, szaftos, fűszeres csirkecombok tökéletesen harmonizálnak az édeskés, sült almával.
Ezeket a bőrszépítő gyümölcsöket érdemes rendszeresen fogyasztanod. Belülről teszik ragyogóvá, simává és egységessé az arcot.
A kalóriaszegény almás tonhalsaláta jól fog esni a nagy melegben.
A csodás zelleres vegán szendvicskrémbe csak természetes alapanyagok kerülnek, a karakterét pedig pirított napraforgómag adja meg.
A zöldséges, almás lencsetál konzervből készül, így villámgyorsan az asztalon lesz.
Olcsó, bárhol be lehet szerezni, és nagyon egészséges, ráadásul még a vérzsír szintjét is csökkenti.
Az almás palacsinta bevethető reggelire, vacsorára, desszertnek, ráadásul bögrés megoldással is elkészíthető.
A joghurtos tésztából készült almás palacsintát tálalhatod reggelire, uzsonnára, vagy valamilyen tartalmas leves után második fogásnak is.
Ez a fantasztikus, mákos kevert süti a tésztájába reszelt almának köszönhetően szaftos és enyhén savanykás.